Új Medicina - Női dolgok



Ott tartottam, hogy Marie Claire. 


Szóval, olvasom kedvenc lapom októberi számát, mely mellrákkal kezdődik, majd utolsó oldalain miről is olvashatunk?
Hát mi másról, mint a hüvelygombáról.
 Hány nő életét keseríti meg, vágja tönkre nemi életüket. A nők meg csak rohangálnak havonta kúpokért, tablettákért, kenőcsökért, s mélyen szégyenkeznek. Szégyenkeznek a nőgyógyász, azok asszisztense, a gyógyszerészek és persze a partnerük, a pasi előtt.
Hányan vágnak bele anticandida kúrába, mit sem tudva, hogy testük jótékony szimbiótáit irtják éppen ki.
 Mit is mond az Új Medicina a női bajokról?
 Itt is érvényes a konfliktus  - nézzük csak, mi minden van az egyes tünetek mögött.
 Gombás, túrós, szúrós szagú fehérfolyás már a konfliktus megoldását követő, gyógyulási szakaszban jelenik meg. A konfliktus ún. falat konfliktus. Falat mindaz, ami nélkül vagy amivel nem élet az élet.
Szexuális vonatkozásban a kivel, mivel és hol kérdéskörét veti fel:
Szeretném, de nem azzal, aki van, hanem másra vágyom.
Szeretném, ha jól menne a szex. Ha jobban csúszna... ha ki tudnának elégíteni.
Szeretem a páromat, de ... túl kicsi, vékony, puha....
 Amíg a hölgy a problémáján agyal, addig a Bartholini-mirigyek csendesen megduzzadnak, kialakulnak a karfiolszerű kis daganatok. Elváltozás értelme: több mirigy, több síkosító váladék termelése, jobban „csúszó”, élvezetesebb szex érdekében.
Ha megoldódott a “falat csusszanásának” problematikája, úgy ezen daganatok bűzös, tuberkolótikus elbontása, a daganat elsajtosodása történik meg. A fölösleges daganat egyszerűen leválik, és kifelé távozik.
Szintén falat konfliktus, mégpedig az eltérő nemmel, nemiséggel kapcsolatos konfliktus a méhnyálkahártya és petevezeték mirigyes hengerhámjának konfliktus aktív szakaszban történő megvastagodása.
Elhagyott a szerelmem, ráadásul mocskos, disznó módon
Maenner sind Schweine... azaz, minden férfi egy disznó, csak AZT az egyet akarja...
Nemi megbotránkozás, férfi és nő közötti mocskos dolog
Idősebb hölgyeknél felmerülhet témaként a  Még nincs unokám...
De itt jelennek a bántalmazás, zaklatás okozta lelki konfliktus-tartamak is.
A probléma megoldása után a változókor előtti hölgyeknél menstruációval távozik a leváló daganat, míg a menopauzán túllévő hölgyeknél elsajtosodási folyamattal távozhat a szövet. Ha ez sem történik meg, a daganat nem kerül elbontásra, akkor “jóindulatú polipnak” nevezi az orvostudomány.
 A fenti két esetben gyakori kamillás hüvelyöblítés ajánlott, hogy a “szövettörmelék” minél előbb kiürüljön a testből, s ne irritálja a hüvelybemenetet.
 A konfliktus lehet, ún. elhatárolódási, nemi frusztráció vagy nemi elutasítási konfliktus is.
Kirakott, elhagyott a férjem, vőlegényem, nem kellettem neki.
Nem akarok vele közösülni, összeházasodni, hozzátartozni, övé lenni.
Megcsaltak, megerőszakoltak, zaklatnak
Nem tudunk, nem szabad szerelmeskednünk ... mert a vallásunk, szüleink tiltják
Nagyon szeretnék a barátomé lenni, de félek a méhnyakráktól, nem akarom, hogy megfertőzzön nemi betegséggel, HPV-vel.
Ez főként tiniknél jellemző, az  ijesztgetés, tiltás a szexuális élettől kialakult konfliktus kapcsán.
Ez esetben a konfliktusaktív szakaszban sorvadás, fekélyesedés történik a méhszájon, elmaradhat a peteérés, havi vérzés, érzéketlenség és frigiditás is megjelenhet.
A helyreállítás során az elvékonyodott laphám helyreállítása történik HPV vírusokkal, melyet túlérzékenység, viszketés, fájdalmak, vérzés kísérhet.
 S mégis mi a teendő?
Legfontosabb, hogy nem szabad elhinni a reklámok, magazinok ijesztgetéseit
Sajnos ezek egy hajszálnyi résen is bejutnak a tudattalanba, s ott máris elindítják a különprogramot. Elég ránézni egy munkahelyi wc-ülőkére, s a program már indul is. A sokszor és undorral látott gyógyszerreklámok ugyanígy működnek. Elég kiváltani az ellenkezést, undort és leginkább a félelmet, s máris eladható bármely gyógyszer, kence és kezelés.
Másik fontos lépés a tudatosítás felé, hogy felismerjük konfliktusaink mögötti valódi szükségleteinket, megtanuljuk megfogalmazni és kimondani őket.
Tünetek esetén pedig tudomásul vesszünk, hogy testünk éppen gyógyul, így a legfőbb dolgunk pihenni, időt és figyelmet szánni a számunkra legfontosabbnak - saját magunknak.
Addig is hallgassátok Vadvirág Barátosnémat:




Szeretettel várunk október 21-én vasárnap délután 5-kor kezdődő Biologika előadásunkra a Millenárison!

Megjegyzések

  1. Én is évek óta hüvelygombával küzdök. Minden módszert kiprobáltam, persze nem tönkretéve testem vele. De persze havonta a kupok még mindig ott vannak. Már én is gondolkoztam hogy lelki háttere lehet a dolognak, de nem jövök rá. Őszintén de tényleg őszintén teljesen kiegyensúlyozott a partneremmel a sexuális életem, megért mindenben, és élvezzük a sexet! ez nem szuggesztió!előző kapcsolataimban sem voltak erőszakra, csalódásra utaló jelek. Kiskoromban sem ért atrocitás. Sokat gondolkozom ezen. Bárcsak rájönnék miértjére! köszönöm ha esetleg valakitől kapnék valamilyen javaslatot, bármi érdekel.köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Szia Szizi!

    Köszönöm a bizalmat, a második kommentendet a személyes adataid miatt eltávolítottam.

    Az a tapasztalat, hogy mi nők a legkisebb ellenkezés, vagy nem igazán kívánás esetén képesek vagyunk tüneteket produkálni.
    Elég annyi, hogy " ááá most annyira nem kívánom, de a partenrem meg odavan... hagyd magad hamarabb szabadulsz, legyünk túl rajta."

    Másik, hogy ez is át tud fordulni egy ördögi körbe. "Jaj, csak nehogy valami kijöjjön..." típusú aggódás is elindítja a különprogramot.

    Recall Healinggel utánan tudunk nézni a pszichogenetikai programoknak is.

    Üdv H

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben